Lekx Automobielbedrijf

Diensten

Heeft u advies nodig vanwege de aankoop van een klassieke bmw, of over reparatie of restauratie dan kunt u contact opnemen en kunnen we gezamelijk een plan van aanpak maken.
Verder kunt u bij ons terecht voor diverse voorkomende werkzaamheden aan uw klassieke bmw, zoals

Lekx Automobielbedrijf - Onderhoud en APK

Onderhoud en Apk

Goed onderhoud is belangrijk om zorgeloos van uw klassieker te kunnen genieten, ook voor de modellen die inmiddels vrijgesteld zijn van apk is het belangrijk om deze een keer per jaar , aan het begin van het seizoen , geheel te inspecteren en repareren waar nodig.

Lekx Automobielbedrijf - Reparatie en Revisie

Reparatie / Revisie

Revisie of reparatie aan bijvoorbeeld het remsysteem, de versnellingsbak of aan de motor zijn zaken die we voor u kunnen verzorgen, deels in huis of in samenwerking met diverse specialisten waar we al jaren contact mee hebben

Lekx Automobielbedrijf - Carrosserie herstel

Carrosserie herstel of restauratie

Of het nu gaat om wat kleine laswerkzaamheden of een volledige restauratie van de carrosserie dan bent u bij ons aan het juiste adres, Vooral met de E9 modellen hebben we inmiddels ruime ervaring en beschikken we over een richtbank met mallen systeem om de carrosserie te herstellen volgens de originele fabrieksmaten.

Lekx Automobielbedrijf - Onderdelen

Onderdelen

Door de jaren heen hebben we een behoorlijke voorraad onderdelen opgebouwd dus wellicht kunnen we u helpen als u iets zoekt. Ook zijn we altijd opzoek naar onderdelen of complete auto’s en opgegeven projecten.

Heeft u een vraag over onze diensten?

Bel ons dan op: 0172 – 419514

Of mail ons via: info@lekx.nl